Известие

Collapse
No announcement yet.

ИЗПОВЕДАЛНЯ!!!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• изповед

И аз да си излея мъката - излизам от Варна по Аспаруховия мост, 4ма души с багаж сме, в 1вата лента бавните и аз ги изпреварвам с мигач с 70-80 някъде, прибирам, после пак изпреварвам, прибирам и така. Настига ме винена 146ца, В - еди-кво си, аз веднага давам мигач (на алфите им правя път от колегиалност), за да му покажа че след 2 секунди се прибирам в дясна лента (тъкмо изпреварвах). Добре ама онзи натиска отзад на ламарините (бяха 2ма в колата), беше от тея дето карат със 100 по моста, явно забравили случая на бмвто дето със 150 се беше забило там вертикално (грозна гледка). Та като ме изпревари видях означение 2.0 TD на колата му.
    После на дългата права в началото на магистралата аз си го настигам с 120 и давам мигач, ама нашия нарочно натиска, пуши оня дизел, и не дава изпреварване в лява лента (а в дясната коли). Като се ядосах, вкарах 4та и там нагоре по баира дето стават 3 ленти в 1та посока, понеже в средната има коли, го минах от крайна дясна, само ме изгледаха изумено през стъклата, минах от крайна дясна в крайна лява пред него, да ми погледа фронтално монтанския номер, и към 160 му пуснах аварийки нарочно Повече не го видях.....
    Та точно тоя гъзар, дето не усеща че вече не сме 1994та когато е бил гъзар с неговата 146ца, ако иска ще натовариме моята 156 догоре с цимент, блокчета и т.н., и може пак да се емнеме нагоре по баира (аз ще карам на задна) и пак ше му бегам мощния дизел, дето създава предпоставки за ПТП на хората, като и е получил колегиално отношение отпърво...аман от такива...
    Alfa 156 2.0 - ех,
    Lancia Z 2.0i 147hp - ex,
    Lancia Y 1.4LX 80hp -ex
    Още италианки би било мазохизъм и горене пари на клада.

Comment

• Първоначално публикувано от adv_petrov Покажи съобщение
      И аз да си излея мъката - излизам от Варна по Аспаруховия мост, 4ма души с багаж сме, в 1вата лента бавните и аз ги изпреварвам с мигач с 70-80 някъде, прибирам, после пак изпреварвам, прибирам и така. Настига ме винена 146ца, В - еди-кво си, аз веднага давам мигач (на алфите им правя път от колегиалност), за да му покажа че след 2 секунди се прибирам в дясна лента (тъкмо изпреварвах). Добре ама онзи натиска отзад на ламарините (бяха 2ма в колата), беше от тея дето карат със 100 по моста, явно забравили случая на бмвто дето със 150 се беше забило там вертикално (грозна гледка). Та като ме изпревари видях означение 2.0 TD на колата му.
      После на дългата права в началото на магистралата аз си го настигам с 120 и давам мигач, ама нашия нарочно натиска, пуши оня дизел, и не дава изпреварване в лява лента (а в дясната коли). Като се ядосах, вкарах 4та и там нагоре по баира дето стават 3 ленти в 1та посока, понеже в средната има коли, го минах от крайна дясна, само ме изгледаха изумено през стъклата, минах от крайна дясна в крайна лява пред него, да ми погледа фронтално монтанския номер, и към 160 му пуснах аварийки нарочно Повече не го видях.....
      Та точно тоя гъзар, дето не усеща че вече не сме 1994та когато е бил гъзар с неговата 146ца, ако иска ще натовариме моята 156 догоре с цимент, блокчета и т.н., и може пак да се емнеме нагоре по баира (аз ще карам на задна) и пак ше му бегам мощния дизел, дето създава предпоставки за ПТП на хората, като и е получил колегиално отношение отпърво...аман от такива...
      доста колоритни селяци се качиха на алфи, свиквай с тая реалност ...

ам ... сега ако кажеш, че 156 пък е голямата гъзария ...
      33 16v/MR2 SW20/S3 8L

Comment

• за алфата

Мнеее, Kris, аз съзнавам че карам 10годишна каручка и не съм Шуми на шосето и не се боря за 1во място на старт-финалната права на Приселци Затова го давам кротко, смятам че интелигентни хора се возим на алфи и правя път на всеки бързак, или "колоритен селяк" (понякога и аз бързам, знам какво е) но човек личи си когато някой нарочно прави мръсно и се мисли за велик с неква дърта бангия, всички които имаме сериозен стаж по пътищата сме свикнали да го разпознаваме, като и на постовете по-горе.
        Alfa 156 2.0 - ех,
        Lancia Y 1.4LX 80hp -ex

Comment

• Е ти направо си му дал пример за чудо и приказ с реакцията си....
          Алфа Ромео 146 1.6TS 1999
          Mazda 6 2.3 2005
          sigpic

Comment

• за алфата,

е верно е, и аз не постъпих малко нецивилизовано, ама щото ми писна накрая (затова и ползвах и изповедалнята, понеже не ги наказвам всеки ден по пътищата), а тоя явно си му беше такова поведението по принцип, нали ти казвам че то си личи
            Alfa 156 2.0 - ех,
            Lancia Y 1.4LX 80hp -ex

Comment

• избягвай такива маневри .. особено от дясно, че после много време ни стържат от дървета и мантинели ... и аз ги правя глупостите, ама гледам да са по-малко
              33 16v/MR2 SW20/S3 8L

Comment

• Първоначално публикувано от Furious 155 Покажи съобщение
                Браво!!! Успешно начало и добро развитие и професионално и финансово!
                Благодаря!!!
                --Alfa Romeo 147 1.9JTD -- Keep walking! --
                sigpic

Comment

• Ех колко мъка има по наще пътища...
                  156 2.4JTD 136+ PS

Comment

• Вчера видях две сладурани към 17:30 в центъра.
                    Седа аз в задръстването и се чудя колата ли да гледам (Алфа 156), жената ли да гледам. И двете бяха големи красавици (само да кажа че по принцип рядко се чудя - радвам се на колата не на жената )
                    sigpic
                    Alfa Romeo 156 1.9JTD '99
                    BMW 316 Compact '95

Comment

• Първоначално публикувано от DarkKnight Покажи съобщение
                      Вчера видях две сладурани към 17:30 в центъра.
                      Седа аз в задръстването и се чудя колата ли да гледам (Алфа 156), жената ли да гледам. И двете бяха големи красавици (само да кажа че по принцип рядко се чудя - радвам се на колата не на жената )
                      Аз в такъв момент си викам искам всичко в комплект колата+жената
                      156 2.4JTD 136+ PS

Comment

• Бре пък мераклия... Обикновенно ми виждат само стоповете...
                        Alfa Romeo 1.8 TS `98
                        sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от Jivko7777 Покажи съобщение
                          Аз в такъв момент си викам искам всичко в комплект колата+жената
                          Ето за това говоря. Отдавна не се бях захласвал така

Първоначално публикувано от svetlastf Покажи съобщение
                          Бре пък мераклия... Обикновенно ми виждат само стоповете...
                          Е аз ценя красотата, а в случая беше по две
                          sigpic
                          Alfa Romeo 156 1.9JTD '99
                          BMW 316 Compact '95

Comment

• Първоначално публикувано от svetlastf Покажи съобщение
                            Бре пък мераклия... Обикновенно ми виждат само стоповете...
                            Състезател си ааа
                            156 2.4JTD 136+ PS

Comment

• Първоначално публикувано от Bonev Покажи съобщение
                              Колеги, тук всеки може да си каже какво добро е направил, каква простотия е сътворил за деня или какво му тежи на сърцето!!!
                              тая тема мноо ме радва(само бонев ако може да си сложиш снимката с брадата)..
                              аз съм в ню йорк.изкарах си изпитите за книжка, дадоха ми временно разрешително доката ми пратат баш книжката по пощата...и какво стана-паркирал съм-втора кола по диагонал преди светофар.до мене некакъв камион тойота тундра, нема видимост-давам на задна смело, свират гуми..дреме ми, аз съм от кюстендил-въобще и не погледнах в огледалата.вече съм в лентата, светофара става жълт и един нафталин с кораб прави десен завой амааа мноо не бърза.лев мигач, в насрещното, на червено през 2 пешеходни го изпреварих-нормално ама-свирещите гуми зад мен в началото на маневрата били полицейски. спре ме ченгето и рутина....жена ми е американка ама живехме в бг. 4 години и е свикнала да ме гледа как давам кинта на нащте и вика на полициста-не може ли некак да се "оправат нещата"?-ченгето не можа да реагира. викам си-край, тоо път ше се лежи у джандема за опит за подкуп....добре че пича излезна свесен,след 10мин. обяснения че немам книжка даже и съм млад шофер минах само с 200$ акт поне не съм спрел на жълто, 2 точки от 11 възможни, за другите брутални маневри ми прости...
                              друг проблем-светофарите тука се мандахерцат над кръстовището, не кат в бг. отдясно и отгоре преди него.по навик не вида ли светофар преди кръстовище си карам яко-2 пъти правя усукан паркинг по улиците щот минавам на червено без да знам...а съм шофер от казармата, линейки съм карал, абе има нема 500 000км опит имам ама и лоши навици...са вече съм за пример-всички ме изпреварват и псуват и се негри ми показват пръсти-еей, невъзпитани сажди...
                              блаженни са низшите духом...

Comment

• Първоначално публикувано от mayhem Покажи съобщение
                                тая тема мноо ме радва(само бонев ако може да си сложиш снимката с брадата)..
                                аз съм в ню йорк.изкарах си изпитите за книжка, дадоха ми временно разрешително доката ми пратат баш книжката по пощата...и какво стана-паркирал съм-втора кола по диагонал преди светофар.до мене некакъв камион тойота тундра, нема видимост-давам на задна смело, свират гуми..дреме ми, аз съм от кюстендил-въобще и не погледнах в огледалата.вече съм в лентата, светофара става жълт и един нафталин с кораб прави десен завой амааа мноо не бърза.лев мигач, в насрещното, на червено през 2 пешеходни го изпреварих-нормално ама-свирещите гуми зад мен в началото на маневрата били полицейски. спре ме ченгето и рутина....жена ми е американка ама живехме в бг. 4 години и е свикнала да ме гледа как давам кинта на нащте и вика на полициста-не може ли некак да се "оправат нещата"?-ченгето не можа да реагира. викам си-край, тоо път ше се лежи у джандема за опит за подкуп....добре че пича излезна свесен,след 10мин. обяснения че немам книжка даже и съм млад шофер минах само с 200$ акт поне не съм спрел на жълто, 2 точки от 11 възможни, за другите брутални маневри ми прости...
                                друг проблем-светофарите тука се мандахерцат над кръстовището, не кат в бг. отдясно и отгоре преди него.по навик не вида ли светофар преди кръстовище си карам яко-2 пъти правя усукан паркинг по улиците щот минавам на червено без да знам...а съм шофер от казармата, линейки съм карал, абе има нема 500 000км опит имам ама и лоши навици...са вече съм за пример-всички ме изпреварват и псуват и се негри ми показват пръсти-еей, невъзпитани сажди...
                                Абе газ и да не ти пука...каква е колата
                                156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Working...
                                X